Pesto d'espinacs i col kale

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mescla d'espinacs i col kale, (uns 150 grams)
  • 50 grams de pinyons
  • 30 grams de parmesà o pecorino romà, ratllat
  • 2 alls picats
  • ½ suc de llimona
  • 60 ml d'oli d'oliva.

1 racions

Elaboració

Col·loca en el processador d'aliments, els espinacs, la col kale, els pinyons, el formatge, l'all i el suc de llimona.
Tritura el conjunt.
Afegeix l'oli, segueix triturant fins que la barreja tingui una consistència cremosa.
Assaona lleugerament amb sal i pebre, al gust.
Serveixi amb verdures a la planxa, en una amanida de llegums, en tofu, pasta o peix
Es pot conservar entre 4 i 5 dies a la nevera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1786 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: