Postres de iogurt i tomàquets mel
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una llauna de tomàquets-mel, en conserva
- 100 grams de bulgur
- 100 ml de suc de taronja
- 1 pessic de canyella en pols
- 1 polsim de pols d'anís
- 1 polsim de cardamom, en pols
- 200 grams de iogurt grec al natural
- 1 cullerada de mel
- 80 grams de crema
- 1 cullerada de sucre vainilla
- 1 mango.
4 racions
Elaboració
Escorre els tomàquets de mel i conserva el suc.
Talla tomàquets a trossos petits.
Bull el bulgur breument amb el suc de taronja, suc de tomàquet reservat i espècies, deixa que s'infli a foc lent uns 7 minuts.
Després deixa refredar.
Barreja el iogurt amb la mel.
Bat la nata fins que estigui ben rígida, i agrega el sucre, vainilla.
Barreja la crema batuda amb el iogurt
Pela el mango, separa la polpa del nucli i talla a trossos petits.
Omple els gots, posa'n capes de bulgur, de crema de mango i tomàquets, si t'agrada, guarneix amb unes fulles d'alfàbrega.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1211 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.