Pesto de nous
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 30 grams de pa blanc del dia abans, en daus
- 1 dl i ½ de llet
- 130 gams de nous
- 1 gra d'all
- 4 rams de marduix
- 30 grams de parmesà ratllat
- ½ dl d'oli d'oliva
- ½ culleradeta de sal.
1 racions
Elaboració
Barreja el pa i la llet en una tassa, i deixa reposar uns 15 minuts. Torra les nous en una paella recoberta, sense greix.
Tritura les nous, amb el pa, la llet, l'all i el marduix.
Agrega el formatge, l'oli i la sal i barreja bé.
A la nevera, es conserva uns quants dies.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2529 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.