Sangria de préssecs
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per a 6 gots d'uns 2 dl cadascun
- 2 préssecs, tallats a trossos
- 2 cullerades de sucre morè
- 12 fulles d'alfàbrega
- 7, 5 dl de vi blanc afruitat
- Aproximadament 1 dl d'aigua mineral amb diòxid de carboni
- Uns glaçons de gel.
6 racions
Elaboració
Barreja els préssecs amb el sucre.
Deixa reposar durant 5 a 10 minuts fins que els préssecs treguin suc.
A continuació, barreja amb el vi i l'alfàbrega.
Distribueix als gots, i agrega aigua mineral i glaçons, al gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1436 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.