Cruixent de iogurt i mango
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per al puré de mango:
- 2 mangos madurs
- 2 cullerades de suc de llima
- 1 cullerada de pell de llima ratllada (orgànica)
- 4 cullerades soperes de coco en pols
- 1 culleradeta de cardamom mòlt
- 1 cullerada de pistatxo picat.
Per a la crema de iogurt:
- 400 grams de iogurt natural
- 250 grams de mató
- 5 cullerades de licor de taronja (per exemple, Cointreau)
- 2 cullerades de sucre en pols.
A més:
- 180 rams de cruixent d'avellana
- Els grans de ½ magrana per a guarnir.
4 racions
Elaboració
Pela els mangos, talla per la meitat i retira la polpa del pinyol.
Talla la polpa a daus i reserva aproximadament ¼ d'ella.
Barreja els cubs de mango restants amb el suc de llima i la pell ratllada, el coco en pols i el cardamom.
Fes un puré amb la meitat de la barreja, i torna a col·locar sota la barreja de mango i coco.
Agita el iogurt amb el quark, el licor i el sucre en pols fins que quedi ben suau.
Per servir, posa una mica de cruixent d'avellana al fons dels gots i al damunt posa la meitat de la crema de iogurt.
Afegeix la compota de mango i acaba amb la resta de crema de iogurt.
Guarneix les postres amb els cubs de mango reservats i les llavors de magrana i cruixen d'avellana.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1435 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.