Cruixent de iogurt i mango

Ingredients

Per al puré de mango:

  • 2 mangos madurs
  • 2 cullerades de suc de llima
  • 1 cullerada de pell de llima ratllada (orgànica)
  • 4 cullerades soperes de coco en pols
  • 1 culleradeta de cardamom mòlt
  • 1 cullerada de pistatxo picat.

Per a la crema de iogurt:

  • 400 grams de iogurt natural
  • 250 grams de mató
  • 5 cullerades de licor de taronja (per exemple, Cointreau)
  • 2 cullerades de sucre en pols.

A més:

  • 180 rams de cruixent d'avellana
  • Els grans de ½ magrana per a guarnir.

4 racions

Elaboració

Pela els mangos, talla per la meitat i retira la polpa del pinyol.
Talla la polpa a daus i reserva aproximadament ¼ d'ella.
Barreja els cubs de mango restants amb el suc de llima i la pell ratllada, el coco en pols i el cardamom.
Fes un puré amb la meitat de la barreja, i torna a col·locar sota la barreja de mango i coco.
Agita el iogurt amb el quark, el licor i el sucre en pols fins que quedi ben suau.
Per servir, posa una mica de cruixent d'avellana al fons dels gots i al damunt posa la meitat de la crema de iogurt.
Afegeix la compota de mango i acaba amb la resta de crema de iogurt.
Guarneix les postres amb els cubs de mango reservats i les llavors de magrana i cruixen d'avellana.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1435 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: