Cassola de patates amb rossinyols
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 20 g mantega clarificada
- 500 grams de rossinyols
- 1 manat de julivert
- 750 grams de patates
- 1 mica de pebre
- 1 mica de sal
- 100 grams de cansalada
- 2 cebes
4 racions
Elaboració
Pela les cebes i talla a daus fins.
Talla la cansalada a cubs.
Pela les patates i talla a rodanxes fines.
A continuació, posa la mantega en una cassola gran i fregeix els cubs de cansalada, fins que quedin cruixents.
Retira i reserva.
En el mateix oli sofregeix la ceba.
Agrega les rodanxes de patata, fregeix breument, tapa i redueix el foc.
Cuina a foc suau durant uns 10 minuts.
Neteja i frega amb paper de cuina els rossinyols.
No els rentis amb aigua, en cas contrari l'aroma patirà.
Barreja els rossinyols nets, amb el cuinat de patates, torna a col·locar la tapa i cou durant 10 minuts més.
Assaona amb sal, pebre i julivert picat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2446 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.