Bròquil amb pa d’all i formatge de cabra
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cullerades de mantega
- 4 baguetes petites o llonguets
- 3 grans d'all
- 1 mica de sal marina
- 600 grams de bròquil
- 150 grams de formatge de cabra.
4 racions
Elaboració
Posa la mantega en un bol fins que se suavitzi.
Renta el bròquil i talla en floretes petites.
Pela les tiges i talla a trossos petits.
Bull aigua en una cassola amb sal suficient, cuina les floretes i els trossos de tija uns 10 minuts.
Després apaga el foc i col·loca les verdures en un tamís per drenar.
Pela els grans d'all i talla o premsa amb la premsa d'all.
Aixafa la mantega amb una forquilla i barreja bé, amb els alls i una mica de sal.
Talla la bagueta a la meitat longitudinalment, al centre, escampa uniformement amb mantega a l'all.
Reparteix les tiges de bròquil a la bagueta i escalfa juntament amb les floretes de bròquil sobre un paper de forn a 180 graus durant uns 6 minuts.
Treu el formatge de cabra del paquet, talla i guarneix pel damunt de les floretes de bròquil.
Serveix el panet en un plat, de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1567 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.