Risotto amb col rissada
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- ¾ de litre de brou vegetal
- 90 grams de formatge
- 1 clau
- 1 cullerada d'oli
- 400 grams d'arròs per risotto
- 1 tros de ceba vermella
- 1 polsim de sal i pebre
- 1 dl i ½ de vi blanc
- 500 grams de col rissada
4 racions
Elaboració
Pica ben fina la ceba i els alls.
Treu les fulles exteriors de la col i renta les fulles restants.
Talla la col a tires fines.
Escalfa l'oli en una paella i fregeix la ceba i l'all.
Quan comença a agafar color agrega l'arròs i cuina a foc lent una estona, fins que transparenti.
Afegeix la col rissada i desglaça amb el vi blanc i el brou.
Cuina lentament fins que l'arròs estigui cuit.
Remena de tant en tant i afegeix més brou si cal.
Finalment, condimenta amb una mica de sal i pebre.
Ratlla el formatge i barreja la meitat en el risotto, l'altra meitat serveix a taula en un bol o bé espolsa'l pel damunt del risotto.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1191 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.