Cuixes de pollastre cruixents
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per a 10 peces
Cuixes de pollastre:
- 1 cullerada de pebre vermell dolc
- 2 cullerades de salsa de soja
- 1 cullerada de llard per rostir
- 2 cullerades mostassa suau
- 10 cuixes inferiors de pollastre, aproximadament 1 kg
- 1 cullerada i ½ de sal.
Salsa agrí-dolça:
- 3 cullerades de sucre
- 4,5 dl de suc de taronja
- 3 cullerades de quètxup
- ½ cullerada de puré de tomàquet
- 1 cullerada i ½ de salsa de soja
- 2 culleradetes de vinagre de poma
- 2 grans d'all, premsats
- 1 cm de gingebre, ben ratllat
- ¼ cullerada de sal
- Pebre vermell dolc
- 1 cullerada i ½ de maizena
- 2 cullerades d'aigua.
10 racions
Elaboració
Cuixes de pollastre:
Barreja el pebre vermell, la salsa de soja, el llard per rostir i la mostassa en un bol.
Afegeix el pollastre, barreja bé, cobreix i marina a la nevera durant 1 a 2 hores com a mínim.
Condimenta les cuixes de pollastre, i col·loca a la safata folrada amb paper de forn.
Enforna al mig del forn preescalfat a 200 graus i cuina durant 35 a 40 minuts.
Salsa agre-dolça:
Caramel·litza el sucre en un cassó d'acer cromat.
Aboca el suc de taronja, i porta a ebullició.
Afegeix el quètxup i tots els ingredients fins i amb el pebre vermell, i cuina a foc suau durant 10 minuts.
Barreja la Maizena amb l'aigua, i afegeix a la salsa tot remenant, deixa coure a foc lent durant 5 minuts, i tamisa si cal.
Serveix 2 cuixes de pollastre amb la salsa, per persona.
Pots fer servir cuixes de pollastre senceres tallades a la meitat en lloc de cuixes de pollastre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2295 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.