Pastís de porro amb pernil curat
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per a la tartera:
- 1 paquet de pasta fullada
- 1 cullerada de mantega
- 1 manat de cebes de primavera
- 800 grams de porros
- 120 grams de pernil curat.
Pel farcit:
- 130 grams de formatge ratllat
- 1 cullerada de farina
- 1 polsim de pebre vermell dols
- 1 polsim de pebre
- 1 polsim de sal
- 200 grams de crema agra.
4 racions
Elaboració
Per a la tartera:
Renta, asseca i neteja les seves i els porros, i talla a anelles fines.
Talla el pernil a daus petits.
Sofregeix el porro i la ceba en una paella amb mantega.
Afegeix el pernil i salteja uns breus insta'ns.
Folre una tartera amb paper de forn.
Escalfa el forn a 200 graus (escalfor superior i inferior).
Retira la pasta fullada del paquet, i cobreix els costats i la part inferior de la tartera.
Punxa la pasta fullada diverses vegades amb una forquilla i reparteix pel damunt la barreja de porro i pernil.
Remena la crema agra, el formatge i la farina en un bol, amaneix amb sal, pebre, pebre vermell dols i aboca sobre la barreja de porro i pernil.
Introdueix el pastís al forn i cou uns 40 minuts.
Notes
Aquesta recepta de tarta de porro és fàcil de preparar. A més dels porros, s’utilitzen ingredients deliciosos com el pernil, el formatge i les cebes de primavera.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2269 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.