Arròs amb pèsols
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 cullerades de mantega
- 200 grams d'arròs de gra llarg
- 1 polsim de pebre
- 1 polsim de sal
- 350 ml d'aigua o brou
- 200 grams de pèsols
- ½ culleradeta de sucre
- 2 cebes tendres.
2 racions
Elaboració
Pela 1 ceba, pica-la finament i salta en una cassola, amb 1 cullerada de mantega durant uns 5 minuts o fins que transparenti.
Agrega l'arròs i salta uns 2 minuts més.
A continuació, afegeix l'aigua o el brou.
Condimenta amb la sal, porta a ebullició i deixa coure, tapat durant uns 15 a 20 minuts o fins que estigui al dente.
Remena bé, tot sovint.
Mentrestant, desgrana els pèsols si són frescos, si són congelats, el pots cuina directament.
Salta els pèsols i la ceba restant amb la mantega durant uns 5 a 7 minuts,
Afegeix 5 cullerades d'aigua i el sucre, condimenta amb sal i pebre, tapa la cassola i deixa coure suaument durant uns 4 a 5 minuts.
Tan aviat com l'arròs estigui cuit, barreja amb els pèsols i serveix immediatament.
Notes
Jo acostumo a servir aquest plat acompanyat amb cuixes de pollastre fregides.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2734 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.