Coliflor amb llenties i salsa de iogurt
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 coliflor, sal, 150 grams de llenties vermelles, 300 grams de iogurt de llet desnatada, 8 culleradetes de suc de llimona, pebre, 100 grams de cebes de primavera, 1 bitxo petit vermell, chile o pebre de Caiena, 300 grams de carn de porc i 12 grams d`oli d`oliva
4 racions
Elaboració
Netejar i rentar la coliflor. Tallar 800 grams en rodanxes o flors (la resta es pot usar per a un altre fi). Cobrir la coliflor amb aigua i cuinar amb sal uns 12 minuts, escórrer i reservar. Esbandir les llenties i bullir amb 400 ml d'aigua amb sal, tapar i cuinar a foc lent uns 8 a 10 minuts. Escórrer bé i reservar a la calor. Barrejar 8 culleretes de suc de llimona amb el iogurt i afegir sal i pebre al gust. Renta i talla les cebes en cercles. Talla al llarg el bitxo, treu les llavors, rental i pical finament. Renta la carn, seca i talla en tires. Escalfa l'oli en una paella, fregir la carn fins que es dori per tots els costats, afegeix la ceba i el bitxo i coure uns 3 minuts. Afegeix les llenties cuites. Condimenta amb sal i pebre, si fos necessari i afegeix al conjunt una culleradeta de suc de llimona. Presenta la coliflor amb les llenties i el iogurt i adorna amb unes rodanxes de llimona.
Notes
Presenta la coliflor amb les llenties i el iogurt i adorna amb unes rodanxes de llimona.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1118 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.