Sopa d'all amb cloïsses
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 gr. de pa del dia anterior, 4 alls, ¼ kg de cloïsses, 1 ½ l. de brou, 1 culleradeta de pebre vermell dolç, oli pur d'oliva i sal
4 racions
Elaboració
Poseu una mica d'oli en una cassola, afegir els alls picats, remoure una mica i posar el pa tallat en llesques i deixar daurar una mica. Afegir el pebre vermell, abocar el brou calent i deixar bullir durant uns 25-30 minuts amb la cassola tapada ia foc baix. Rectifiqueu de sal. Incorporar les cloïsses i deixar-les fins que s'obrin. Servir calent.
Notes
Es pot fer amb rossellones, surt més econòmic, però igual de deliciosa. Jo vaig utilitzar un brou de verdures que tenia d'haver fet verdura al vapor, però amb aigua també queda bé.
Si us agrada una mica? alegre? doncs afegir una mica de pebre vermell picant. L'all no ha d'estar molta estona en cocció, si es crema pot amargar la sopa. Tenir en compte quan poseu el pa que no es cremi l'all. Les cloïsses és millor deixar-les un parell d'hores amb aigua i sal perquè deixin anar la sorra que puguin tenir, rentar-les bé abans de incorporar-les a la cassola.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
815 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.