Budín de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3/4 quilo de filets de peix (lluç, caçó, etc.)
- 4 pastanagues
- 1 / 2 tassa de formatge ratllat
- 4 ous
- 1/3 tassa d'oli
- 1/4 tassa de quetxup
- 1 cullerada. de fècula de blat de moro (Maizena)
- 1/2 culleradeta de pebre i sal
4 racions
Elaboració
Bullir el peix amb aigua i sal i suc de llimona.
Esmicolar després i barrejar-ho amb les pastanagues ratlladas, els ous batuts, l'oli, el formatge ratllat, la salsa quetxup, la fècula de blat de moro (Maizena), sal'i pebre. Barrejar tot bé i posar en un motlle engreixat i enfarinat, portar al forn moderat durant 40 minuts.
Un cop llest, retirar i deixar refredar.
Decorar a gust (pebrot vermell a tires, maionesa, ous durs, ratllats, etc.)
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
568 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.