Préssecs de l’Ordal amb gelat de vainilla

Categoria:
Típica de: Espanya → Vilafranca del Penedès
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de préssecs de l’Ordal madurs de carn ben groga (pes aproximat), gelat de vainilla i avellanes torrades

4 racions

Elaboració

Netegeu els préssecs de pell i pinyol, trossegeu-los, passeu-los per la batedora i deixeu-los en fresc. Peleu les avellanes i piqueu-les al morter o la picadora, però sense deixar-les gaire fines.
En una copa de gelat o un bol petit, poseu una bola de gelat de vainilla, una bona mesura de préssec batut i decoreuho amb un grapadet d’avellanes mòltes. Per donar-hi una mica més de color hi podeu afegir una cirera confitada o uns fideus de xocolata.

20min

Notes

Per preparar aquests préssecs són molt indicats els de l’Ordal, que es cullen cap a mitjan juliol, l’avellana millor és la de Reus, però també es pot substituir amb una barreja de fruita seca trinxada (ametlles, pinyons, avellanes, nous).


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

739 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: