Escudella barrejada
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/4 kg - Gallina
- 100 g - Cansalada
- 2 - Ossos de vedella
- 200 g - Jarret de vedella
- Menuts de pollastre o de gallina
- 200 g - Careta de porc
- 1/2 kg - Patates
- 1 - Porro
- 1 - Pastanaga
- 1 - Nap
- 1/2 kg - Bledes
- 100 g - Arròs
- 100 g - Fideus gruixuts
- 1 - Botifarra negra
- Aigua
- Sal
4 racions
Elaboració
Poseu a bullir els ossos en una olla amb aigua durant una mitja hora.
Afegiu-hi la gallina, la cansalada, la careta, el jarret i els menuts, tot tallat a trossets.
Una hora més tard afegiu-hi les verdures tallades.
Deixeu que bulli mitja hora més i hi afegiu l’arròs i els fideus.
Deixeu-ho acabar de coure i en l’últim moment afegiu-hi la botifarra.
Notes
També s’hi poden afegir cigrons o mongetes quan es posen a bullir els ossos, o bé ja bullits en l’últim moment.
S’hi pot posar galets en lloc de fideus i arròs.
Es pot fer una picada d’alls i safrà.
Es pot fer amb careta i peu de porc salat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
794 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.