Escudella barrejada

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/4 kg - Gallina
  • 100 g - Cansalada
  • 2 - Ossos de vedella
  • 200 g - Jarret de vedella
  • Menuts de pollastre o de gallina
  • 200 g - Careta de porc
  • 1/2 kg - Patates
  • 1 - Porro
  • 1 - Pastanaga
  • 1 - Nap
  • 1/2 kg - Bledes
  • 100 g - Arròs
  • 100 g - Fideus gruixuts
  • 1 - Botifarra negra
  • Aigua
  • Sal

4 racions

Elaboració

Poseu a bullir els ossos en una olla amb aigua durant una mitja hora.
Afegiu-hi la gallina, la cansalada, la careta, el jarret i els menuts, tot tallat a trossets.
Una hora més tard afegiu-hi les verdures tallades.
Deixeu que bulli mitja hora més i hi afegiu l’arròs i els fideus.
Deixeu-ho acabar de coure i en l’últim moment afegiu-hi la botifarra.

Notes

També s’hi poden afegir cigrons o mongetes quan es posen a bullir els ossos, o bé ja bullits en l’últim moment.
S’hi pot posar galets en lloc de fideus i arròs.
Es pot fer una picada d’alls i safrà.
Es pot fer amb careta i peu de porc salat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

879 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: