Amanida tricolor de formatge de cabra caramel•litzat

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya- Badia del Vallès
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 enciam iceberg
  • 1 enciam de fulla de
  • Roure morat
  • 1/4 de col llombarda
  • 1 ceba gran de Figueres o 1 ceba tendra
  • 15 tomàquets cherry (cirerols)
  • 20 nous pelades
  • 200 g de formatge de
  • Cabra en cilindre
  • Un polsim de sucre

Per fer la vinagreta:

  • 1/2 got de vinagre
  • De Mòdena
  • 1 got de mel

4 racions

Elaboració

Netegeu les fulles de roure totes senceres i feu-ne un llit en una safata plana.
Netegeu i talleu en juliana l’enciam iceberg i la col llombarda, aquesta darrera en trossos ben petits.
Els traureu tota l’aigua possible i col•locareu la mescla de col i iceberg sobre el llit de
fulla de roure.
Tot seguit, hi posareu la ceba, tallada a anelles, els tomàquets i les nous.
Ara ensucreu lleugerament el formatge de cabra, cremeu-lo com cremeu una crema cremada i poseu-lo damunt de l’amanida.
Abans de servir, amaniu-ho amb la vinagreta ja freda, que haureu preparat en una paella fent reduint el
vinagre de Mòdena i la mel sense deixar de remenar fins que tingui el punt desitjat.

Notes

Podeu fer servir qualsevol altra barreja d’enciams i, si voleu, pelar els cirerols escaldant-los uns segons i refredantlos immediatament amb aigua freda per aturar-ne la cocció.
 


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1245 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: