Pa de poble

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg. de farina.
  • 500 Cc d'aigua.
  • 50 Gr. de llevat premsat.
  • 20 Gr. de sal.

6 racions

Elaboració

Barregem tots els ingredients: l'aigua, farina, llevat i sal. Fins fer una massa homogènia.
Una forma senzilla que tots els ingredients es barregin bé és fent una espècie de volcà, amb la farina fem una muntanya i al centre li fem un forat on anirem afegint tots els ingredients, l'aigua l'anirem tirant a poc a poc.
Un cop feta la massa la deixarem fermentar unes 5 hores aproximadament. Quan passin les 5 hores li donarem a la massa la forma que vulguem.
Donada la forma a la massa, la posarem al forn prèviament escalfat a 220 º, i el deixarem uns 15 minuts.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1312 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: