Pa de poble
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pa
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Kg. de farina.
- 500 Cc d'aigua.
- 50 Gr. de llevat premsat.
- 20 Gr. de sal.
6 racions
Elaboració
Barregem tots els ingredients: l'aigua, farina, llevat i sal. Fins fer una massa homogènia.
Una forma senzilla que tots els ingredients es barregin bé és fent una espècie de volcà, amb la farina fem una muntanya i al centre li fem un forat on anirem afegint tots els ingredients, l'aigua l'anirem tirant a poc a poc.
Un cop feta la massa la deixarem fermentar unes 5 hores aproximadament. Quan passin les 5 hores li donarem a la massa la forma que vulguem.
Donada la forma a la massa, la posarem al forn prèviament escalfat a 220 º, i el deixarem uns 15 minuts.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1312 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.