Lombarda amb pernil i pinyons

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 col llombarda gran,
  • 1 glaçó i mig de brou concentrat,
  • 400 mil.lilitres d'aigua,
  • 3 llenques de pernil,
  • 45 grams de pinyons i
  • 50 mil.lilitres d'oli d'oliva.

6 racions

Elaboració

En un recipient de cuina netegem molt bé la col llombarda i la tallem en tires fines.
En un bol tallem les llenques de pernil en quadrats petits i els reservem.
A continuació posem al foc una paella amb 50 mil.lilitres d'oli d'oliva, tirem el pernil i el ofeguem un parell de minuts.
Ens queda afegir la col llombarda a tires, el glaçó i mig de brou concentrat i 400 mil.lilitres d'aigua.
Ho deixem que es cogui tot a foc lent durant 90 minuts i si se'ns seca li afegim més aigua.
Mentre es fa la nostra llombarda, posem una paella al foc sense oli, tirem els pinyons i els deixem que es daurin.
Per acabar quan faltin 12 minuts per acabar la cocció, hi afegim a la nostra col llombarda els pinyons i deixem que s'acabi de fer.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1161 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: