Pomes farcides de pollastre

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 6 pomes, tallades en dues meitats
  • Un quart de quilo de pollastre cuit o rostit desossat i picat,
  • Mig got de nous o ametlles crues picades,
  • Dues cullerades de panses,
  • Una culleradeta de mel,
  • Una de sucre,
  • Mitja de canyella,
  • Mitja de gingebre ratllat,
  • Un pessic de clau mòlt,
  • Mantega,
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Escalfa el forn, mentre treure el cor de les pomes i cuinar durant 20 minuts, que no estiguin fetes del tot.
Posem en un bol el pollastre, les espècies, els fruits secs i la mel.
Barregem bé i posem una culleradeta d'aquesta pasta dins de les mitjas pomes.
Posem una mica de mantega i les empolvorem amb el sucre i les posem en una safata amb una mica d'aigua al forn mitja hora més.

Notes

Una deliciosa barreja de dolç i salat que sorprendrà, a més és molt fàcil de preparar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

881 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: