Pomes farcides de pollastre
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 pomes, tallades en dues meitats
- Un quart de quilo de pollastre cuit o rostit desossat i picat,
- Mig got de nous o ametlles crues picades,
- Dues cullerades de panses,
- Una culleradeta de mel,
- Una de sucre,
- Mitja de canyella,
- Mitja de gingebre ratllat,
- Un pessic de clau mòlt,
- Mantega,
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Escalfa el forn, mentre treure el cor de les pomes i cuinar durant 20 minuts, que no estiguin fetes del tot.
Posem en un bol el pollastre, les espècies, els fruits secs i la mel.
Barregem bé i posem una culleradeta d'aquesta pasta dins de les mitjas pomes.
Posem una mica de mantega i les empolvorem amb el sucre i les posem en una safata amb una mica d'aigua al forn mitja hora més.
Notes
Una deliciosa barreja de dolç i salat que sorprendrà, a més és molt fàcil de preparar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
881 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.