Estofat de vedella al vi negre
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grs. de carn de vedella (preferiblement agulla).
- 2 cebes grans,
- 100 grs. de bacó,
- 350 grs. de xampinyons,
- 150 ml. de vi negre,
- 50 ml. d'oli d'oliva,
- 1 cullerada de suc de llimona,
- 1 culleradeta de maizena,
- Oli d'oliva,
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Comencem pelant i picant molt fines les cebes i els xampinyons, tallem la carn a daus i preparem el bacó a tires fines. Preparar una paella amb una mica d'oli d'oliva i daurar els daus de vedella a foc lent, un cop ben daurats reservar en un plat a part. A la mateixa paella afegir la ceba i deixar que que s'estovi a foc lent durant uns 7-8 minuts, un cop tingui color afegir els xampinyons, quan ja no deixin anar aigua afegir el bacó i saltegem uns minuts tot junt, passat aquest temps afegir el suc de llimona. Incorporar la carn a la paella i regar amb el vi negre, salpebrar al gust i mantenir a foc lent fins a comprovar que la carn està ben cuita. Un cop passat aquest temps diluir la maizena en un got amb una mica d'aigua freda i afegir al estofat en l'últim bull remenant lleugerament per lligar la salsa. Deixar reposar uns minuts abans de servir,
Notes
Es pot acompanyar amb qualsevol cosa, patates fregides, cuites, verdures saltejades al vapor, arròs cuit etc .
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2394 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.