Conill rostit a les herbes
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill partit en 8 trossos,
- 150 g. de cansalada tallada a talls,
- 1 pastilla de brou extra,
- 2 cebes,
- 4 tomàquets,
- 1 culleradeta plena de farina,
- 2 culleradetes d'estragó sec,
- 1 culleradeta de romaní,
- Mostassa,
- Sal,
- Pebre,
- I oli.
4 racions
Elaboració
Dissol la pastilla de brou en 150 c.c. d'aigua calenta, afegeix l'estragó i deixa-ho refredar; reserva'l.
Cobreix una font de forn gran amb les cebes tallades fines i els tomàquets a rodanxes.
Ruixa-ho amb un rajolí d'oli.
S'assaona el conill amb sal i pebre; úntalo amb mostassa i embolica'l en els talls de cansalada subjectant-les amb escuradents.
Col • loca sobre els tomàquets i cebes i cou-a forn fort uns 45 m.
Dilueix la farina en el brou prèviament colat, aboca sobre el conill i deixa-ho al forn 15 m. més.
1h 30min
Notes
El conill, sobretot quan el cuinem rostit, es presta molt bé a l'us d'herbes aromàtiques.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1023 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.