Conill rostit a les herbes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 conill partit en 8 trossos,
  • 150 g. de cansalada tallada a talls,
  • 1 pastilla de brou extra,
  • 2 cebes,
  • 4 tomàquets,
  • 1 culleradeta plena de farina,
  • 2 culleradetes d'estragó sec,
  • 1 culleradeta de romaní,
  • Mostassa,
  • Sal,
  • Pebre,
  • I oli.

4 racions

Elaboració

Dissol la pastilla de brou en 150 c.c. d'aigua calenta, afegeix l'estragó i deixa-ho refredar; reserva'l.
Cobreix una font de forn gran amb les cebes tallades fines i els tomàquets a rodanxes.
Ruixa-ho amb un rajolí d'oli.
S'assaona el conill amb sal i pebre; úntalo amb mostassa i embolica'l en els talls de cansalada subjectant-les amb escuradents.
Col • loca sobre els tomàquets i cebes i cou-a forn fort uns 45 m.
Dilueix la farina en el brou prèviament colat, aboca sobre el conill i deixa-ho al forn 15 m. més.

1h 30min

Notes

El conill, sobretot quan el cuinem rostit, es presta molt bé a l'us d'herbes aromàtiques.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1023 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: