Spaghetti al curri

Ingredients

  • 500 grams de spaghetti o qualsevol altra pasta que prefereixis,
  • 75 grams de mantega,
  • 100 grams de parmesà ratllat o gruyere,
  • 2 decilitres de nata líquida o crema de llet,
  • 1 culleradeta de curri,
  • Sal i pebre blanc recent mòlt.

4 racions

Elaboració

Coure la pasta en abundant aigua amb sal, remenant de tant en tant durant la cocció.
Mentre la pasta cou, batre la crema de llet o nata liquida amb el curri, afegir el formatge ratllat i barrejar bé.
Abocar en una cassola i posar a escalfar a foc molt suau, sense que arribi a bullir.
Retirar del foc i reservar.
Quan la pasta estigui cuita al punt, escórrer-la i abocar-la en una safata de servir.
Condimentar primer amb la mantega fosa i després afegir la crema al curri ja preparada.
Barrejar bé i escampar per sobre pebre blanc, recent mòlt.
Servir a taula ben calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

759 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Eduard Lluis Palaus diu:
Veig que lo teu és la pasta..M'encanta! De totes maneres!
Una abraçada:
Eduard
Joan Corminas diu:
Amic Eduard, com tu dius sóc un gran aficionat a la "pasta asciutta", aqui a Suïssa tenim la gran infuencia que el sud del país limita amb els Mestres de la pasta que són els Italians. Gràcies i una forta abraçada. Joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: