Spaghetti al curri
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de spaghetti o qualsevol altra pasta que prefereixis,
- 75 grams de mantega,
- 100 grams de parmesà ratllat o gruyere,
- 2 decilitres de nata líquida o crema de llet,
- 1 culleradeta de curri,
- Sal i pebre blanc recent mòlt.
4 racions
Elaboració
Coure la pasta en abundant aigua amb sal, remenant de tant en tant durant la cocció.
Mentre la pasta cou, batre la crema de llet o nata liquida amb el curri, afegir el formatge ratllat i barrejar bé.
Abocar en una cassola i posar a escalfar a foc molt suau, sense que arribi a bullir.
Retirar del foc i reservar.
Quan la pasta estigui cuita al punt, escórrer-la i abocar-la en una safata de servir.
Condimentar primer amb la mantega fosa i després afegir la crema al curri ja preparada.
Barrejar bé i escampar per sobre pebre blanc, recent mòlt.
Servir a taula ben calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
759 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.