Llom amb mongetes
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g. de llom tallat a rodanxes
- 800 g. de mongetes cuites
- 2 cullerades de llard
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
En una paella al foc, poseu-hi l'oli i fregiu-hi les rodanxes de llom prèviament salpebrades.
Deixeu-les daurar per ambdós costats. Quan estiguin a punt, traieu-les i reserveu-les calentes.
En la mateixa paella, afegiu-hi una mica de llard, ofegueu-hi les mongetes, aprofitant el sabor que ha quedat a la paella després d'haver fregit el llom.
Després de passar-les, deixeu sofregir lentament, tot removent amb una cullera de fusta.
Quan les mongetes siguin daurades, serviu-les en els plats o en una safata de servir acompanyades del llom que abans heu reservat calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1266 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.