Llom amb mongetes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 g. de llom tallat a rodanxes
  • 800 g. de mongetes cuites
  • 2 cullerades de llard
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

En una paella al foc, poseu-hi l'oli i fregiu-hi les rodanxes de llom prèviament salpebrades.
Deixeu-les daurar per ambdós costats. Quan estiguin a punt, traieu-les i reserveu-les calentes.
En la mateixa paella, afegiu-hi una mica de llard, ofegueu-hi les mongetes, aprofitant el sabor que ha quedat a la paella després d'haver fregit el llom.
Després de passar-les, deixeu sofregir lentament, tot removent amb una cullera de fusta.
Quan les mongetes siguin daurades, serviu-les en els plats o en una safata de servir acompanyades del llom que abans heu reservat calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1266 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, en el meu blog, hi ha unes mongetes igual com tu les fas, peró quan les fregeixes, les espolses amb llardons, i veuras que són sensacionals. Aquesta recepta, és de la Fonda d'en Falcó de l'any 1920, a Barelon a. Una abraçada. Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: