Albergínies caramel • litzades
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 albergínies
- 200 grams de sucre
- 3 grans d'all
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- El suc de mitja llimona i
- Sal
4 racions
Elaboració
Tallar a rodanxes les albergínies sense pelar
Ruixar amb el suc de llimona i empolsar amb abundant sal, deixar en repòs com a mínim 15 minuts
Esbandeix amb aigua i seca les rodanxes d'albergínia amb paper absorbent de cuina
Passa les rodanxes pel sucre, pressionant perquè s'imprengui el màxim de sucre
Fregi en l'oli ben calent pels dos costats fins a obtenir un bonic color daurat
Talla a cuadrets ben petits els alls i fregir-los uns dos minuts
Repartir els alls fregits sobre les rodanxes d'albergínia y adorna amb julivert ben picadet
Notes
Servir com a acompanyament de bistecs fregits oa la planxa
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3092 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.