Albergínies caramel • litzades

Ingredients

  • 2 albergínies
  • 200 grams de sucre
  • 3 grans d'all
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • El suc de mitja llimona i
  • Sal

4 racions

Elaboració

Tallar a rodanxes les albergínies sense pelar
Ruixar amb el suc de llimona i empolsar amb abundant sal, deixar en repòs com a mínim 15 minuts
Esbandeix amb aigua i seca les rodanxes d'albergínia amb paper absorbent de cuina
Passa les rodanxes pel sucre, pressionant perquè s'imprengui el màxim de sucre
Fregi en l'oli ben calent pels dos costats fins a obtenir un bonic color daurat
Talla a cuadrets ben petits els alls i fregir-los uns dos minuts
Repartir els alls fregits sobre les rodanxes d'albergínia y adorna amb julivert ben picadet

Notes

Servir com a acompanyament de bistecs fregits oa la planxa


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3092 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Amigues i amics del Fòrum, estaré absent durant tot el mes d'agost, vinc a gaudir o aguantar la calor de Barcelona, segons em quedi de temps aniré passant alguna recepta ja que em porto l'ordinador, Us desitjo a tots unes bones vacances. Amb una forta abraçada joan.c
Quim Lleonart diu:
Amic Joan, a part de desitjar-te que tinguis unes bones vacances, vull aprofitar per felicitar-te per haver estat el millor xef del mes de Juliol.
Si vens per Reus, espero veurens. Una abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: