Llucets al gratin

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 llucets
  • 150 grams de xampinyons
  • 1/4 de litre de vi blanc sec
  • 1 culleradeta de tomàquet concentrat
  • 2 tomàquets mitjans vermells i durs.
  • 1 ceba
  • 25 grams de mantega
  • 1 llimona
  • Julivert
  • I pa ratllat

4 racions

Elaboració

Netejar els llucets, poden deixar-se amb o sense espina.
Sofregir la ceba ben picada en un cassó i abans que dauri, afegir els xampinyons nets i tallats a quarts oa làmines.
Coure'ls 2 minuts i abocar el vi, deixant reduir a la meitat, afegir després mig quart d'aigua i al reprendre la ebullició, afegir el tomàquet concentrat i una mica de julivert, deixar coure uns instants més i retirar, agregant els tomàquets escaldats i tallats a daus.
Assaonar al gust.
Col · locats els llucets en una safata de servir greixada i resistent al forn, abocar la salsa preparada per sobre d'ells i empolvorar amb pa ratllat. Coure al forn uns 12 o 15 minuts, aproximadament, gratinanlos després per servir-ruixats amb mantega fosa barrejada amb una mica de suc de llimona.
Empolvorar amb julivert picadet

Notes

El meu primer dinar a Barcelona


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1373 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: