Llucets al gratin
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 llucets
- 150 grams de xampinyons
- 1/4 de litre de vi blanc sec
- 1 culleradeta de tomàquet concentrat
- 2 tomàquets mitjans vermells i durs.
- 1 ceba
- 25 grams de mantega
- 1 llimona
- Julivert
- I pa ratllat
4 racions
Elaboració
Netejar els llucets, poden deixar-se amb o sense espina.
Sofregir la ceba ben picada en un cassó i abans que dauri, afegir els xampinyons nets i tallats a quarts oa làmines.
Coure'ls 2 minuts i abocar el vi, deixant reduir a la meitat, afegir després mig quart d'aigua i al reprendre la ebullició, afegir el tomàquet concentrat i una mica de julivert, deixar coure uns instants més i retirar, agregant els tomàquets escaldats i tallats a daus.
Assaonar al gust.
Col · locats els llucets en una safata de servir greixada i resistent al forn, abocar la salsa preparada per sobre d'ells i empolvorar amb pa ratllat. Coure al forn uns 12 o 15 minuts, aproximadament, gratinanlos després per servir-ruixats amb mantega fosa barrejada amb una mica de suc de llimona.
Empolvorar amb julivert picadet
Notes
El meu primer dinar a Barcelona
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1373 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.