Macarró curt ratllat amb pollastre i pebrot
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de macarro ratllat
- 300 grams de tomàquets
- 300 grams de pit de pollastre
- 150 grams de pebrots grocs
- 150 grams de pebrots vermells
- 60 g de ceba picada
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- Sal i pebre al gust
Elaboració
En una cassola, daurar el pit de pollastre a daus amb una cullerada d'oli.
Daurar per separat la ceba amb dues cullerades d'oli, incorporar els pebrots tallats a trossets i el tomàquet a dauets.
Salpebrar.
Coure la pasta en abundant aigua amb sal, escorreu quan estiguin al dente i condimentar amb els pebrots i el pollastre.
En aquest tipus de plat es pot afegir 100 g de nata fresca: una excel · lent aglutinador dels ingredients, que farà que la salsa sigui més cremosa i acolorida.
Notes
Una recepta dolça i acolorida combinada amb un format de pasta que agrada especialment als nens, fan d'aquesta recepta un primer plat ideal per als més petits.
Les estries de la pasta fan que tinguin més superfície per captar les salses i els amaniments de les amanides. A part de poder ser usats com a decoració en amanides (Amanida de pasta), els macarrons ratllats s'empren en plats amb salses denses com el ragù Napoletano, també es preparen amb bolets i com a ingredient del macarro alla Parmigiana (amb albergínies i parmesà), entre altres plats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1021 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.