Conill al curri
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill trossejat
- Curri en pols
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva verge
- 150 g de Prunes seques sense pinyol
- 500 g de escalunyes
- 1 copa de brandi
- 1 copa d'aigua
- 1 tomàquet madur
- 6 cebetes petites
- Un grapat d'avellanes
- Un grapat d'orellanes
- Farigola
4 racions
Elaboració
Per començar, salpebrem els trossos de conill i ho passem per un plat amb curri en pols.
A l'olla exprés amb oli, daurem el conill.
Incorporem les escalunyes en quarts i les cebetes amb las prunes sense pinyol, las orellanes i les avellanes.
Afegim també 1 tomàquet sense pell ni Llavors picat en quadradets.
Mullem amb 1 copeta de brandi i una d'aigua.
Tanquem l'olla i ho deixem coure a foc mitjà Durant 15 minuts.
Obrim l'olla i ho deixem coure a foc suau Durant 15 minuts més.
Servim i decorem amb farigola.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1800 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.