Llenties amb ceps i llagostins
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Llagostins vermells
Per a la salsa de ceps:
- 50 g de Llenties
- 50 g de ceps
- 40 g de daus de tomàquet
- 10 g d'ametlles tendres
- 10 g de Olives negres
- Oli d'oliva verge extra
- All
- Cebollí
- Sal
Per l'aire de mar:
- 125 g d'aigua de mar
- 1 g de Lecitina de soja
4 racions
Elaboració
El primer que fem és preparar la salsa de ceps, en una paella posem unes gotes d'oli d'oliva i saltegem els ceps prèviament picats a dauets.
Perfumem amb una mica d'all i afegim les llenties, el tomàquet pelat i tallat a trossets petits, les ametlles laminades i les olives negres.
Deixem cuinar uns minuts, donem el seu punt de sal, deixem uns minuts i reservem en calent.
Per elaborar l'aire de mar barregem l'aigua de mar temperada amb la leciticina de soja, batem fins a tenir una escuma blanca.
Per preparar els llagostins:
Empalillem els llagostins perquè no es corbi al coure'ls, col • loquem sobre un colador i aboquem oli d'oliva bullint, compte de no passar-los.
Reservem en calent.
Servim el plat col • locant primer les llenties i sobre aquestes el llagostí, cobrim amb l'aire de mar i servim de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
998 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.