Llenties amb ceps i llagostins

Ingredients

  • 4 Llagostins vermells

Per a la salsa de ceps:

  • 50 g de Llenties
  • 50 g de ceps
  • 40 g de daus de tomàquet
  • 10 g d'ametlles tendres
  • 10 g de Olives negres
  • Oli d'oliva verge extra
  • All
  • Cebollí
  • Sal

Per l'aire de mar:

  • 125 g d'aigua de mar
  • 1 g de Lecitina de soja

4 racions

Elaboració

El primer que fem és preparar la salsa de ceps, en una paella posem unes gotes d'oli d'oliva i saltegem els ceps prèviament picats a dauets.
Perfumem amb una mica d'all i afegim les llenties, el tomàquet pelat i tallat a trossets petits, les ametlles laminades i les olives negres.
Deixem cuinar uns minuts, donem el seu punt de sal, deixem uns minuts i reservem en calent.
Per elaborar l'aire de mar barregem l'aigua de mar temperada amb la leciticina de soja, batem fins a tenir una escuma blanca.

Per preparar els llagostins:

Empalillem els llagostins perquè no es corbi al coure'ls, col • loquem sobre un colador i aboquem oli d'oliva bullint, compte de no passar-los.
Reservem en calent.
Servim el plat col • locant primer les llenties i sobre aquestes el llagostí, cobrim amb l'aire de mar i servim de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

998 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: