Llesques de pa amb formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 g de formatge Emmental ratllat
  • 100 g Gruyère ratllat
  • 50 g Tilsiter ratllat,
  • 50 g Appenzeller ratllat,
  • 50 g de cebes pelades i picades.
  • 1 gra d'all, finament picat
  • 100 g de farina
  • 2 ous
  • 1,5 a 2 dl de llet
  • Sal
  • Pebre
  • Pebre vermell
  • Nou moscada
  • 400 a 500 g de pa, tallat a llesques d'1 cm de gruix
  • Una mica de mantega per fregir

4 racions

Elaboració

Barreja els formatges, la ceba, l`all i la farina, formant un forat en el centre.
Barreja els ous i la llet, aboca a la preparacio, treballa amb una forquilla fin que estigui tot ben baregat
Salpebra y afegeix les especias al teu gust
Coloca sobre les llesques de pa una capa de 5 mm de gruix amb la barreja de formatge preparada.
Escalfa la mantega i posa les llesques amb la capa de formatge cap avall en una paella i fregeix fins que es daurin.
Un cop fregides colocales sobre paper de cuina y conservalas calentas
També es pot coure al forn
Cuinar damunt d'una safata folrada amb paper d'enfornar.
Colocar las llescas de pa amb el formatja cap amunt i al centre del forn preescalfat a 220 graus durant 12 a 15 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1338 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: