Llesques de pa amb formatge
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 g de formatge Emmental ratllat
- 100 g Gruyère ratllat
- 50 g Tilsiter ratllat,
- 50 g Appenzeller ratllat,
- 50 g de cebes pelades i picades.
- 1 gra d'all, finament picat
- 100 g de farina
- 2 ous
- 1,5 a 2 dl de llet
- Sal
- Pebre
- Pebre vermell
- Nou moscada
- 400 a 500 g de pa, tallat a llesques d'1 cm de gruix
- Una mica de mantega per fregir
4 racions
Elaboració
Barreja els formatges, la ceba, l`all i la farina, formant un forat en el centre.
Barreja els ous i la llet, aboca a la preparacio, treballa amb una forquilla fin que estigui tot ben baregat
Salpebra y afegeix les especias al teu gust
Coloca sobre les llesques de pa una capa de 5 mm de gruix amb la barreja de formatge preparada.
Escalfa la mantega i posa les llesques amb la capa de formatge cap avall en una paella i fregeix fins que es daurin.
Un cop fregides colocales sobre paper de cuina y conservalas calentas
També es pot coure al forn
Cuinar damunt d'una safata folrada amb paper d'enfornar.
Colocar las llescas de pa amb el formatja cap amunt i al centre del forn preescalfat a 220 graus durant 12 a 15 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1338 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.