Frittata Primavera (de Verdures)

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Verdures :

  • 3 cebes tendres amb el verd
  • 800g de patates farinoses
  • 100 g de múrgoles fresques
  • 250 g de pèsols congelats

Per la barreja :

  • 4 ous
  • 1,5 dl de llet
  • 130 g de formatge sbrinz
  • ¼ de culleradeta de nou moscada
  • 1 culleradeta de sal
  • Una mica de pebre

4 racions

Elaboració

Talla les cebes a rodanxes, les patates a llescas de 2 mm de gruix, les mùrgoles tallades en anells, rentar bé, escórrer, i afegir amb els pèsols.
Barrejar els ous, la llet, el formatge i la nou moscada, remenar, assaonar i barrejar amb les verdures, posar tot en una font refractària ben greixada de 2 litres.
Enfornar uns 40 minuts en la meitat inferior del forn preescalfat a 220 graus.
Treure, refredar,i servir

Notes

Aquesta frittata vegetariana és ideal per preparar-la amb antelació


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1092 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: