Frittata Primavera (de Verdures)
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Verdures :
- 3 cebes tendres amb el verd
- 800g de patates farinoses
- 100 g de múrgoles fresques
- 250 g de pèsols congelats
Per la barreja :
- 4 ous
- 1,5 dl de llet
- 130 g de formatge sbrinz
- ¼ de culleradeta de nou moscada
- 1 culleradeta de sal
- Una mica de pebre
4 racions
Elaboració
Talla les cebes a rodanxes, les patates a llescas de 2 mm de gruix, les mùrgoles tallades en anells, rentar bé, escórrer, i afegir amb els pèsols.
Barrejar els ous, la llet, el formatge i la nou moscada, remenar, assaonar i barrejar amb les verdures, posar tot en una font refractària ben greixada de 2 litres.
Enfornar uns 40 minuts en la meitat inferior del forn preescalfat a 220 graus.
Treure, refredar,i servir
Notes
Aquesta frittata vegetariana és ideal per preparar-la amb antelació
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1031 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.