Risotto amb lombarda
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 escalunyes
- 30 g de mantega
- 300 g d'arròs per risotto
- 1 mica de sal
- 120 ml de vi blanc
- 1,2 litres de brou de pollastre o vegetal
- 1 llauna de col vermella, lombarda (580 ml)
- 1 manat de rúcula
- 4 cullerades de crema de llet muntada
- 20 g de parmesà
4 racions
Elaboració
Renta l'arròs i ho escorres bé
A continuació, pela les escalunyes i picales finament.
Fon la mantega en una cassola i deixa cuinar les escalunyes fins que estiguin transparents.
Afegeix l'arròs i gira, fins que, també estigui transparent.
Condimenta l'arròs amb una mica de sal i afegeix el vi blanc
Baixe el foc i cuina el vi a foc lent, fins que redueixi a ¼ part.
Després, gradualment aboca el brou de verdures, de manera que l'arròs estigi només lleugerament cobert.
Amb foc lent cuina l'arròs durant uns 15 minuts, remenan amb freqüència.
Mentrestant , s'escorre la col en un colador i es premsa fins que escorri totalment.
Renta i talla en tires amples la ruca.
Quan l'arròs estigui cuit, afegeix la col , i barreja amb la ruca.
Assaona al gust el risotto i afegeixes la nata muntada, un cop ben barrejat serveixes el risotto amb bols o plats fondos
Abans de servir, tallar el formatge parmesà amb un pela patates, escampa els encenalls ben fins per sobre el risotto i serveix deseguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
788 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.