Amanida de pernil i formatge
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 cullerada de mostassa,
- 2 cullerades de maionesa,
- 3 cullerades de crema,
- 2 cullerades de vinagre de vi blanc
- 1,5 cullerades d'oli,
- Sal i pebre,
- 150 g de pernil de york cuit,
- 75 g de formatge Gruyère,
- 1/2 ceba vermella
- 1 poma àcida,
- 100 g de tomàquets cherry,
- 1/2 cogombre,
- 1 ou dur
4 racions
Elaboració
Barreja tots els ingredients per la salsa de mostassa , assaona amb sal i pebre i reserva
Talla el pernil a tires, i el formatge amb forma de palets.
Talla la ceba en tires fines.
Treu les llavors de la poma i talla en talls fins.
Talla longitudinalment el cogombre, treu les llavors i talla en tires.
Treu les llavors dels tomàquets i talla en trossos petits.
Pela i pica l'ou.
Posa tots els ingredients de l'amanida en un bol i barreja amb la salsa de mostassa.
Abans de servir, deixa reposar l'amanida a la nevera .
Notes
Aquesta es la clàssica amanida de salsitxa (Servelat) i formatge, un cop modificada lleugerament. En lloc de salsitxa aquí s'utilitza pernil de york
Es ideal per portar a l'oficina o per a un pícnic.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1026 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.