Pollastre picant amb pernil

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 peces peses de pollastre (pits, cuixes desossades, etc.)
  • 4 mitjos préssecs
  • 1 manat de cebes tendres
  • 200 g de formatge cremós
  • Al gust unas gotas de salsa picant
  • 100 g de crema de llet
  • 100 g de pernil
  • 1 mica de sal i pebre

4 racions

Elaboració

Assaoneu lleugerament amb sal i pebre les peces de de pollastre, fregir breument i col · locar en una font per anar al forn.
Cobrir amb meitats de préssec i escampar la ceba per sobre.
Barreja la crema amb el formatge i la salsa picant i afegeix sobre les peces de pollastre, cobreix aquestes amb pernil saltat.
I col·loca al forn durant aproximadament 30 minuts a 220 graus.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

740 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Mireia Mateu diu:
Joan, que quina crema parlem!!!! crema de llet??
Gràcies!!
Joan Corminas diu:
Hola Mireia
La crema de llet és la nata, crec que en català està ben escrit de les dues maneres. Rep una forta abraçada
Joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: