Pollastre picant amb pernil
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 peces peses de pollastre (pits, cuixes desossades, etc.)
- 4 mitjos préssecs
- 1 manat de cebes tendres
- 200 g de formatge cremós
- Al gust unas gotas de salsa picant
- 100 g de crema de llet
- 100 g de pernil
- 1 mica de sal i pebre
4 racions
Elaboració
Assaoneu lleugerament amb sal i pebre les peces de de pollastre, fregir breument i col · locar en una font per anar al forn.
Cobrir amb meitats de préssec i escampar la ceba per sobre.
Barreja la crema amb el formatge i la salsa picant i afegeix sobre les peces de pollastre, cobreix aquestes amb pernil saltat.
I col·loca al forn durant aproximadament 30 minuts a 220 graus.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
740 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.