Amanida de pasta amb pèsols
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 Ous
- 1 llauna de pèsols
- ½ pot de cogombres adobats
- 1 tassa de iogurt
- 500 grams de pasta (macarrons, llacets, etc. mini)
- 1 potet de pastanagues
- 1 pot petit de crema de amanida,
- 1 mica de sal
- 250 grams de fuet, llom embotit, pernil, etc.
4 racions
Elaboració
Bull el macarrons en aigua amb sal fins que estiguin al dente. A continuació, escórrer i refredar sota l'aixeta durant uns instants i reserva
Talla les pastanagues a rodanxes.
Tallar el fuet i els ous durs a daus.
Barrejar tots els ingredients amb els macarrons.
Per la salsa barreja la crema d'amanida, una mica de líquid dels cogombres i el iogurt i assaona al gust.
Buida la salsa sobre l'amanida, refrigera i que es reposin una estona.
Notes
La amanida de pasta és perfecte per a l'estiu i també per a una festa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1168 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.