Feijoada de marisc
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de mongetes blanques
- 1 pop mitja
- 300 grams d'escopinyes, cloïsses, navalles
- 300 grams de gambetes amb closca
- 1 xoriço
- .1/2 kg de tomàquets
- 300 grams de pastanagues
- 2 cebes mitjanes
- all
- 1 pebrot verd
6 racions
Elaboració
Prepareu i salteu, el xoriço, 2 cebes mitjanes, all al gust, 1/2 kg de tomàquets, 1 pebrot verd i oli d'oliva.
A continuació, afegiu les pastanagues, les gambes i el marisc
Quan el guisat estigui llest, afegiu els fesols i el pop, cuit prèviament amb aigua i sal.
Assaoneu amb sal i pebre
Finalment, afegir el coriandre i el julivert al gust i servir.
Notes
Aquesta recepta he tingut l'ocasió d'assaborir durant les vacances a Portugal, val la pena !!! cuinarla !!!
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
911 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.