Feijoada de marisc

Ingredients

  • 1 kg de mongetes blanques
  • 1 pop mitja
  • 300 grams d'escopinyes, cloïsses, navalles
  • 300 grams de gambetes amb closca
  • 1 xoriço
  • .1/2 kg de tomàquets
  • 300 grams de pastanagues
  • 2 cebes mitjanes
  • all
  • 1 pebrot verd

6 racions

Elaboració

Prepareu i salteu, el xoriço, 2 cebes mitjanes, all al gust, 1/2 kg de tomàquets, 1 pebrot verd i oli d'oliva.
A continuació, afegiu les pastanagues, les gambes i el marisc
Quan el guisat estigui llest, afegiu els fesols i el pop, cuit prèviament amb aigua i sal.
Assaoneu amb sal i pebre
Finalment, afegir el coriandre i el julivert al gust i servir.

Notes

Aquesta recepta he tingut l'ocasió d'assaborir durant les vacances a Portugal, val la pena !!! cuinarla !!!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

911 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: