Frango à piri-piri, una recepta portuguesa de pollastre picant
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre de corral
- 4 cullerades de mostassa de Dijon
- 150 cl de vi blanc
- 150 cl d'oli d'oliva verge extra
- 1 cullerada de cúrcuma
- 1 cullerada de salsa piri-piri
- Coriandre fresc
4 racions
Elaboració
Barreja en una cassola, amb l'oli i el vi blanc, la mostassa, la cúrcuma, i la salsa piri-piri.
Talla el pollastre a quarts i empastifa cada tros amb la barreja anterior.
Deixa macerar per espai d'un parell d'hores a la nevera, donant voltes de tant en tant.
Prees calfar el forn a 180 graus
Enforna el pollastre fins que estigui tendre.
Pica coriandre fresc i escampa per sobre del pollastre.
Deixa reposar abans de servir.
A meitat de la cocció dona la volta als trossos de pollastre perquè quedi daurat per tots els costats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
939 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.