Canelons de verdures amb pernil
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 300 grams de pernil dolç picat
- 120 grams de mongetes verdes
- 200 grams de pèsols
- 3 patates petites
- 2 pastanagues
- 1 branca d'api
- 4 carxofes
- 1 remolatxa
- 2 tomàquets
- 1 enciam picat molt fi
- 2 ous durs
- 1 placa de gelatina
- Oli i sal
4 racions
Elaboració
Bull totes les verdures i les patates, deixa refredar i picalas molt petites.
En una cassola amb oli, fregeix a foc lent els tomàquets sense pell.
Un cop fregits, sala i afegeix les verdures, les patates, el pernil i els ous, deixa refredar.
Prepara la gelatina i quan sigui freda, afegeix la resta dels ingredients.
Farcir els canelons.
Aquests canelons se serveixen freds i coberts d'una salsa de xampinyons ben calenta.
Salsa de xampinyons:
250 grams de xampinyons nets i picats ben petits
½ litre de llet
40 grams de mantega
30 grams de farina
2 rovells d'ou dur
nou moscada
Sal i pebre
En una cassola de fons gruixut fon la mantega, incorpora la farina, els xampinyons i els rovells, barrejant tot molt bé
Afegeix la nou moscada, la sal i el pebre, afegeix després la llet, batent amb energia fins a aconseguir una salsa consistent
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
908 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.