Canelons de pit de pollastre
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 2 pits de pollastre.
- 6 cebes grans.
- 60 grams de formatge emmental ratllat.
- 6 cullerades d'oli.
- Nou moscada.
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Ofega a foc lent les cebes fins que estiguin toves, assaona amb sal i nou moscada.
Fregeix els pits i tritura-ls.
Fora del foc, barreja el pollastre amb la ceba i afegeix el formatge.
Un cop ben barrejat, omple els canelons.
Cobreix amb salsa mixta de beixamel amb tomàquet.
Serveix ben calents
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1162 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.