Pesto de carbassa (2)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

  • 600 grams de carbassa (per exemple, Muscade) en cubs grans de 2 cm.
  • 4 grans d'all
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de sal
  • Una mica de pebre.
  • 100 grams d'ametlles pelades i picades fines
  • 3 cullerades de romaní, picat finament
  • 50 grams de formatge parmesà ratllat,
  • 1 dl d'oli d'oliva.

Elaboració

Mescla en un bol la carbassa, l’all i l’oli, assaona i es va estenent sobre una safata folrada amb paper d'enfornar.
Cou al forn durant uns 20 minuts al centre del forn prees calfat a 220 graus.
Passat aquests tems retira del forn i fes un puré de carbassa amb l'all.
Afegeix el romaní i el formatge, barreja a poc a poc l’oli i mescla bé
S'adapta, per menjar amb torrades de Pa, pasta, etc.
Durabilitat: En un pot de vidre, cobrir amb una mica d'oli, ben tancat al voltant d'1 setmana a la nevera i molt mes temps si o guardem al congelador

Notes

S'adapta, per menjar amb torrades de Pa, pasta, etc.
Durabilitat: En un pot de vidre, cobrir amb una mica d'oli, ben tancat al voltant d'1 setmana a la nevera i molt mes temps si o guardem al congelador


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1095 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: