Pesto de carbassa (2)
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: tardor hivern
Ingredients
- 600 grams de carbassa (per exemple, Muscade) en cubs grans de 2 cm.
- 4 grans d'all
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de sal
- Una mica de pebre.
- 100 grams d'ametlles pelades i picades fines
- 3 cullerades de romaní, picat finament
- 50 grams de formatge parmesà ratllat,
- 1 dl d'oli d'oliva.
Elaboració
Mescla en un bol la carbassa, l’all i l’oli, assaona i es va estenent sobre una safata folrada amb paper d'enfornar.
Cou al forn durant uns 20 minuts al centre del forn prees calfat a 220 graus.
Passat aquests tems retira del forn i fes un puré de carbassa amb l'all.
Afegeix el romaní i el formatge, barreja a poc a poc l’oli i mescla bé
S'adapta, per menjar amb torrades de Pa, pasta, etc.
Durabilitat: En un pot de vidre, cobrir amb una mica d'oli, ben tancat al voltant d'1 setmana a la nevera i molt mes temps si o guardem al congelador
Notes
S'adapta, per menjar amb torrades de Pa, pasta, etc.
Durabilitat: En un pot de vidre, cobrir amb una mica d'oli, ben tancat al voltant d'1 setmana a la nevera i molt mes temps si o guardem al congelador
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1095 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.