Cappuccino de carbassa amb crema de gorgonzola

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 g de carbassa
  • 900 g de brou de verdures
  • 80 g de ceba, finament picada
  • 150 g de crema liquida
  • 80 g de mantega
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva

Per la crema de Gorgonzola:

  • 50 g Gorgonzola
  • 200 g de crema muntada

Per decorar:

  • 4 galetes amaretto
  • Oli d'oliva

8 racions

Elaboració

Talla la carbassa pelada a trossos petits.
Salteja la ceba en oli d'oliva, afegeix la carbassa i també la salteges.
Agrega el brou de verdures i la crema, i cuina 30 minuts.
Un cop cuit fes un puré amb el saltejat de carbassa i la mantega freda, assaona amb la sal i el pebre.
Manté el puré calent.
Munta la nata.
Fes passà el Gorgonzola per un colador fi i barreja amb la crema muntada freda, reserva a la nevera.

Notes

Com se serveix? Posa el puré de carbassa en les tasses, posa una mica de crema de gorgonzola al centre i decora amb les galetes amaretto esmicolades i un rajolí d’oli d'oliva.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1397 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: