Cappuccino de carbassa amb crema de gorgonzola
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Típica de: Suïssa
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g de carbassa
- 900 g de brou de verdures
- 80 g de ceba, finament picada
- 150 g de crema liquida
- 80 g de mantega
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
Per la crema de Gorgonzola:
- 50 g Gorgonzola
- 200 g de crema muntada
Per decorar:
- 4 galetes amaretto
- Oli d'oliva
8 racions
Elaboració
Talla la carbassa pelada a trossos petits.
Salteja la ceba en oli d'oliva, afegeix la carbassa i també la salteges.
Agrega el brou de verdures i la crema, i cuina 30 minuts.
Un cop cuit fes un puré amb el saltejat de carbassa i la mantega freda, assaona amb la sal i el pebre.
Manté el puré calent.
Munta la nata.
Fes passà el Gorgonzola per un colador fi i barreja amb la crema muntada freda, reserva a la nevera.
Notes
Com se serveix? Posa el puré de carbassa en les tasses, posa una mica de crema de gorgonzola al centre i decora amb les galetes amaretto esmicolades i un rajolí d’oli d'oliva.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1397 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.