Canelons de carbassó i formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 1 quilo i mig de carbassons.
  • 300 grams de pernil dolç picat.
  • 100 grams de formatge cremós.
  • 6 ous durs.
  • 1 ceba gran.
  • 1 pessic de llorer en pols.
  • 1/2 copa de xerès
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Neteja i pica els carbassons i la ceba.
Ofega la ceba, i quan estigui tova, afegeix els carbassons i deixa a foc lent uns 20 minuts.
Després afegeix els ous durs picats, el pernil dolç, el formatge, el llorer, la sal i el pebre i afegeix el xerès per millorar el sabor.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa d'api, escampa-hi formatge pel damunt i gratina al gust.

Salsa d'api :

- 1 ceba
- 4 troncs d'api
- 1 tassa de crema de llet
- 4 cullerades d'oli
- 2 cullerades de farina
- 1 cub de brou de verdura
- Sal i Pebre.

Elaboració :

Col • l’oca la ceba picada amb l'oli, l’api, la farina, la crema de llet, el cub de brou esmicolat, la sal i el pebre a la liquadora. Després bolca el liquat en una olla i cuina fins que espesseixi sense deixar de remenar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2950 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: