Canelons de carbassó i formatge
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 1 quilo i mig de carbassons.
- 300 grams de pernil dolç picat.
- 100 grams de formatge cremós.
- 6 ous durs.
- 1 ceba gran.
- 1 pessic de llorer en pols.
- 1/2 copa de xerès
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Neteja i pica els carbassons i la ceba.
Ofega la ceba, i quan estigui tova, afegeix els carbassons i deixa a foc lent uns 20 minuts.
Després afegeix els ous durs picats, el pernil dolç, el formatge, el llorer, la sal i el pebre i afegeix el xerès per millorar el sabor.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa d'api, escampa-hi formatge pel damunt i gratina al gust.
Salsa d'api :
- 1 ceba
- 4 troncs d'api
- 1 tassa de crema de llet
- 4 cullerades d'oli
- 2 cullerades de farina
- 1 cub de brou de verdura
- Sal i Pebre.
Elaboració :
Col • l’oca la ceba picada amb l'oli, l’api, la farina, la crema de llet, el cub de brou esmicolat, la sal i el pebre a la liquadora. Després bolca el liquat en una olla i cuina fins que espesseixi sense deixar de remenar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2950 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.