Gelat d'alvocat
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Gelat
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 alvocats madurs
- 4 cullerades de suc de llimona
- 100 g de sucre glaç
- 50 g de crema doble
- 150 g de iogurt natural
- 100 g de gerds congelats (descongela abans del seu ús)
4 racions
Utensilis
Màquina de fer gelats
Elaboració
Talla els alvocats per la meitat, treu el nucli i separa la carn de la closca.
Ruixa amb el suc de llimona.
Afegeix el sucre en pols, la crema i el iogurt.
Tritura amb la batedora de mà.
Aboca la barreja en una màquina de gelats i congela.
Just abans de servir, abocar en els gots on serveixes el gelat, el suc després durant la descongelació.
Barreja bé els gerds en el líquid de descongelació i posa el gelat d’alvocat a sobre.
Notes
Si no es te disponible cap màquina de fer gelats. Posa la massa en el congelador com a mínim 3 hores De tan en quan s'agita amb una cullera per que no es formin cristalls de gel
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1855 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.