Gelat d'alvocat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 alvocats madurs
  • 4 cullerades de suc de llimona
  • 100 g de sucre glaç
  • 50 g de crema doble
  • 150 g de iogurt natural
  • 100 g de gerds congelats (descongela abans del seu ús)

4 racions

Utensilis

Màquina de fer gelats

Elaboració

Talla els alvocats per la meitat, treu el nucli i separa la carn de la closca.
Ruixa amb el suc de llimona.
Afegeix el sucre en pols, la crema i el iogurt.
Tritura amb la batedora de mà.
Aboca la barreja en una màquina de gelats i congela.
Just abans de servir, abocar en els gots on serveixes el gelat, el suc després durant la descongelació.
Barreja bé els gerds en el líquid de descongelació i posa el gelat d’alvocat a sobre.

Notes

Si no es te disponible cap màquina de fer gelats. Posa la massa en el congelador com a mínim 3 hores De tan en quan s'agita amb una cullera per que no es formin cristalls de gel


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1855 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: