Sopa de peix amb xucrut
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 tija de porro
- 1 bulb de fonoll
- 1 ceba
- 2 cullerades d'oli
- 250 g de xucrut cuita
- 2 cullerades de puré de tomàquet
- 1 llauna de cigrons, escorreguts (aproximadament 250 g)
- 8 dl de brou de verdures
- 400 g de filets de peix
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Prepara les verdures,
Talla els porros en anelles, el fonoll a rodanxes i pica la ceba fina, ofega totes les verdures en oli calent.
Afegeix la xucrut, incorpora el puré de tomàquet i els cigrons, afegeix el brou, i porta a ebullició, cuina a foc lent durant uns 10 minuts.
Talla el peix en trossos, afegeix a la sopa i deixa reposar breument.
Assaona amb sal i pebre.
Aquesta sopa se serveix amb pa torrat.
Notes
La xucrut o sauerkraut, el trobareu ja cuit al “Liedel” o al “Mercadona”, normalment van en llaunes o en pots de vidre. Segons el grau d'acidesa que us agradi pasal per aigua freda, prèviament, una, dues o tres vegades
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1180 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.