Sopa de peix amb xucrut

Ingredients

  • 1 tija de porro
  • 1 bulb de fonoll
  • 1 ceba
  • 2 cullerades d'oli
  • 250 g de xucrut cuita
  • 2 cullerades de puré de tomàquet
  • 1 llauna de cigrons, escorreguts (aproximadament 250 g)
  • 8 dl de brou de verdures
  • 400 g de filets de peix
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Prepara les verdures,
Talla els porros en anelles, el fonoll a rodanxes i pica la ceba fina, ofega totes les verdures en oli calent.
Afegeix la xucrut, incorpora el puré de tomàquet i els cigrons, afegeix el brou, i porta a ebullició, cuina a foc lent durant uns 10 minuts.
Talla el peix en trossos, afegeix a la sopa i deixa reposar breument.
Assaona amb sal i pebre.
Aquesta sopa se serveix amb pa torrat.

Notes

La xucrut o sauerkraut, el trobareu ja cuit al “Liedel” o al “Mercadona”, normalment van en llaunes o en pots de vidre. Segons el grau d'acidesa que us agradi pasal per aigua freda, prèviament, una, dues o tres vegades


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1180 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: