Curri de peix amb anacard
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de filet de peix blanc
- 2 cullerades de mantega
- 1 ceba gran
- 3 grans d'all
- 3 xilis secs
- 1 culleradeta de pasta de tomàquet
- 1 tros de gingebre (o 3 culleradetes de gingebre en pols)
- 1/2 manat de coriandre fresc
- 100 ml de iogurt
- Pebre i sal
- Curry (amb espècia) al gust
4 racions
Elaboració
Pica la Ceba, el gingebre i l'all ben fi.
Talla els filets de peix en trossos de la mida d'un mos.
Escalfa la mantega amb xilis secs sencers.
Afegeix la ceba, el gingebre i l'all, mentre s'agita, retira els xilis.
Agrega els trossos de peix i fregeix durant 3 minuts. Redueixi el foc,i afegeix el curri (barreja d'espècies).
Agrega el iogurt, la pasta de tomàquet, 1 decilitre d'aigua i el coriandre finament picat. Cuina a foc lent i tapat per altres 7 minuts.
Serveix amb arròs basmati, l’arròs barrejat amb espinacs i anacards torrats a la paella sense oli
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1364 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.