Ous enfonsats amb niu d'espinacs
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600g patates (cuites)
- 2 escalunyes
- 2 grans d'all
- 2 cullerades de margarina o mantega
- 675 g d'espinacs (congelats)
- 250 ml de crema
- Sal gruixuda
- Pebre
- Nou moscada (ratllada fresca)
- 4 ous grans
- 100g de formatge Edam
4 racions
Elaboració
Pela i talla els alls i les escalunyes a daus.
Sofregeix amb la margarina calenta, afegeix els espinacs i cuina a foc lent, cobreix amb una tapa, i cuina fins que es descongeli l'espinac. A continuació, afegeix al voltant de 2/3 de la crema, les patates, els quatre ous i el formatge Edam.
Assaona al gust amb sal gruixuda, pebre i nou moscada. Deixa reposar aproximadament uns 3 minuts i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2968 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.