Ous enfonsats amb niu d'espinacs

Ingredients

  • 600g patates (cuites)
  • 2 escalunyes
  • 2 grans d'all
  • 2 cullerades de margarina o mantega
  • 675 g d'espinacs (congelats)
  • 250 ml de crema
  • Sal gruixuda
  • Pebre
  • Nou moscada (ratllada fresca)
  • 4 ous grans
  • 100g de formatge Edam

4 racions

Elaboració

Pela i talla els alls i les escalunyes a daus.
Sofregeix amb la margarina calenta, afegeix els espinacs i cuina a foc lent, cobreix amb una tapa, i cuina fins que es descongeli l'espinac. A continuació, afegeix al voltant de 2/3 de la crema, les patates, els quatre ous i el formatge Edam.
Assaona al gust amb sal gruixuda, pebre i nou moscada. Deixa reposar aproximadament uns 3 minuts i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2968 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: