Gratinat d'hivern amb formatge Raclette

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de patates petites cuites del dia anterior
  • 1 ceba
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 200 g de col arrugada
  • 125 g de tomàquets secs
  • 2 dl de nata líquida
  • Sal i pebre
  • 200 g de formatge Raclette
  • 2 cullerades d'avellanes

4 racions

Elaboració

Talla les patates en cubs de mida d'un mos.
Talla per la meitat la ceba i talla en tires, fregeix la mb oli.
Talla la col en tires fines i afegeix junt amb les patates.
Talla els tomàquets secs a trossos i fregeix breument.
Aboca la crema i assaona amb una mica de sal i pebre.
Distribueix en plats per gratinar.
Calenta el forn a una temperatura a la part de dalt de 200 graus
Introdueix llesques de formatge a la barreja de col i patata.
Pica en trossos grans les avellanes i escampa pel damunt.
Gratina al centre del forn durant uns 10 minuts i seveix deseguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1981 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: