Gratinat d'hivern amb formatge Raclette
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de patates petites cuites del dia anterior
- 1 ceba
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 200 g de col arrugada
- 125 g de tomàquets secs
- 2 dl de nata líquida
- Sal i pebre
- 200 g de formatge Raclette
- 2 cullerades d'avellanes
4 racions
Elaboració
Talla les patates en cubs de mida d'un mos.
Talla per la meitat la ceba i talla en tires, fregeix la mb oli.
Talla la col en tires fines i afegeix junt amb les patates.
Talla els tomàquets secs a trossos i fregeix breument.
Aboca la crema i assaona amb una mica de sal i pebre.
Distribueix en plats per gratinar.
Calenta el forn a una temperatura a la part de dalt de 200 graus
Introdueix llesques de formatge a la barreja de col i patata.
Pica en trossos grans les avellanes i escampa pel damunt.
Gratina al centre del forn durant uns 10 minuts i seveix deseguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1981 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.