Risotto al Balsàmic
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 gra d'all
- 2 cebes
- 300 g de tomàquets xerri
- 3 cullerades de vinagre balsàmic
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 250 g d'arròs per risotto
- 1 litre i 1/2 de brou de verdures (instantani)
- Sal i pebre
- 1 manat de ruca
- 2 cullerades de formatge parmesà ratllat
- 4 cullerades de formatge parmesà ratllat
4 racions
Elaboració
Pela l'all i premsa amb un premsa alls.
Pela la ceba, i pica finament.
Neteja i renta els tomàquets.
Adoba les cebes i tomàquets amb vinagre balsàmic.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella. Afegeix l’arròs i l’all i salta fins que estiguin transparents.
Afegeix a poc a poc el brou.
Assaona amb sal i pebre, i cuina a foc mitjà, remenant constantment durant 15 minuts.
Neteja la ruca i talla en trossos grans.
Afegeix la ruca i el formatge parmesà ratllat i mescla bé el conjunt.
Assaona una vegada més si fos necessari.
Serveix empolvorat amb formatge parmesà ratllat pel damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1361 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.