Risotto al Balsàmic

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 gra d'all
  • 2 cebes
  • 300 g de tomàquets xerri
  • 3 cullerades de vinagre balsàmic
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 250 g d'arròs per risotto
  • 1 litre i 1/2 de brou de verdures (instantani)
  • Sal i pebre
  • 1 manat de ruca
  • 2 cullerades de formatge parmesà ratllat
  • 4 cullerades de formatge parmesà ratllat

4 racions

Elaboració

Pela l'all i premsa amb un premsa alls.
Pela la ceba, i pica finament.
Neteja i renta els tomàquets.
Adoba les cebes i tomàquets amb vinagre balsàmic.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella. Afegeix l’arròs i l’all i salta fins que estiguin transparents.
Afegeix a poc a poc el brou.
Assaona amb sal i pebre, i cuina a foc mitjà, remenant constantment durant 15 minuts.
Neteja la ruca i talla en trossos grans.
Afegeix la ruca i el formatge parmesà ratllat i mescla bé el conjunt.
Assaona una vegada més si fos necessari.
Serveix empolvorat amb formatge parmesà ratllat pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1361 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: