Risotto amb Gorgonzola i Gambetes
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g d’arròs per Risotto
- Vi blanc sec
- 1 litre i 1/2 de brou de verdures
- 50 g de mantega
- Gambes pelades
- Ceba
- Oli
- 200 g Gorgonzola suau
- 50 g Gorgonzola fort
4 racions
Elaboració
Sofregeix lleugerament en una cassola la ceba i la mantega.
A continuació, afegeix l'arròs, deixa ofegar durant uns 2 minuts i agrega un got de vi blanc.
Deixa que el vi s'evapori i aboca una mica de brou de verdures cada vegada que l’arròs lagí absorbit, remena sovint.
Mentrestant, en una altra cassola amb oli, salta les gambetes, aboca el vi blanc i afegeix part del Gorgonzola suau i part del picant, cou a foc lent i remou fins a obtenir una crema.
Barreja aquesta crema amb el rest dels formatges Gorgonzola i barreja, el conjunt, en l'arròs, cobreix la cassola i deixa descansar aquest plat 1 minut.
Per ultim regira el risotto suaument i serveix de seguida en plats calents.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1392 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.