Formatge Camembert Fregit amb Nabius
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de formatge Camembert madur
- 4 cullerades de farina
- 2 ous
- 8 cullerades de pa ratllat barrejat amb 1 culleradeta de farigola
- Oli per fregir
- 8 cullerades de salsa de nabius
4 racions
Elaboració
Passa el Camembert per la farina.
Prem la farina que, malauradament, no vol romandre fermament unida.
Bat els ous i passa el Camembert enfarinat.
Després arrebossa amb pa ratllat.
Posa l'oli en una paella petita a fi que cobreixi mig centímetre.
Escalfa la paella i posa el Camembert.
Fregeix a foc mitjà-alt durant aproximadament, 5 minuts, per cada costat. Aneu amb compte en girar de manera que l'arrebossat del Camembert no es trenqui. (d'altra banda es buidaria).
Treu el Camembert de la paella, deixa escórrer breument sobre paper absorbent de cuina i serveix amb melmelada de nabius
Com a acompanyament:
Pots servir una bagueta, torrades de pa o també una bona amanida.
Notes
Jo passo el formatge: primer per ou batut i després per la farina, un altra vegada per l’ou i a continuació pel pa ratllat, d’aquesta manera, la farina queda ben unida al formatge
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2690 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.